Voor wie?

Kunstenaars die zich kandidaat stellen voor het kunstatelier Ardéfoo zijn (of waren) ooit in behandeling voor een psychische kwetsbaarheid. Er wordt een zekere vaardigheid verwacht in een beeldende kunstdiscipline. Wanneer je op kennismaking komt, breng je een paar voorbeelden of foto’s mee van je werk.
In samenspraak wordt geoordeeld of je kunt starten met een proefperiode van een maand. Er wordt een vast dagdeel afgesproken. Wisselen van dagdeel is niet mogelijk en meer dan één moment in de week is tot op heden niet mogelijk.

Hoe aanmelden?

Stuur een mail naar Kasper via kasper.derycke@netwerknowe.be
Vervolgens wordt er een aanmeldingsgesprek gepland (bij voorkeur op maandagnamiddag of dinsdagnamiddag).

Openingsuren

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Lidgeld

Voor de eerste (proef)maand vragen wij een bijdrage van 11 euro. Na de eerste maand volgt er een evaluatie waar opnieuw in samenspraak geoordeeld wordt over al dan niet voortzetten van het engagement. Vanaf dan betaal je als bijdrage 30 euro per 3 maanden of 11 euro per maand.

Materiaal

Er wordt verwacht dat je voorziet in eigen materiaal waar je in het atelier bergruimte voor krijgt. Bij wijze van kennismaking met een nieuw materiaal kun je tegen betaling gebruik maken van zaken van het atelier.

©
Kunstatelier Ardéfoo
Langestraat 117
8000 Brugge
0492 58 30 16